Skip to main content

Castle Combe Circuit 2020

13 September 2020

Entry is CLOSED

Castle Combe Circuit, Chippenham, SN14 7EY
UK
Castle Combe Circuit 2020 (F24) [IET Formula 24 Ages 11 - 16] - Entries Available: 7/30
Castle Combe Circuit 2020 (F24+) [IET Formula 24+ Ages 16 - 25] - Entries Available: 1/10

Entries closing date: 16 August 2020

Add to calendar

Greenpower Covid-19 CC Secure Event Protocol

Venue map                                                               Paddock Allocation

MAXIMUM ENTRIES 

Due to the unprecedented circumstances and the nature of this event we would like to ask teams to only enter 1 category. Participants aged 16 and over will be allowed to participate under an F24 entry, this will help to allow for more teams to safely take part in the event.

Entries are accepted in order of receipt. The maximum number of entries that will be accepted for each category is detailed below:

F24: 30

F24+: 10

 

*If your desired category is full please contact gavin@greenpower.co.uk who will be able to assist with your race entry.

ENTRY FEES

F24: £80 + VAT

F24+: £110 + VAT Season Fee


Payment can be made via debit/credit card on submission of a valid entry (NB: you do not need a PayPal account to make payment) or an invoice can be requested.

LATE ENTRIES 

Due to an increase in late entries it has become necessary to implement a change to our event entry fees. All teams that enter before the event deadline will continue to be charged at our standard rate. Entries made after this deadline will be charged based on the tier system below:

Late entries

F24: 20% surcharge

F24+: £25

On the day entries

Due to restrictions in place we will not be accepting any entries on the day and will be forced to ask the team to leave the venue. 

WITHDRAWALS

Please note the closing date for entries, any withdrawals must be made before the closing date to avoid being charged the entry fee. All entries present on the entry list past the closing date will still be charged the entry fee regardless of attendance. Entries will be allocated by a first come first served basis.

EVENT TIMETABLE

Please treat this timetable as flexible, thank you.

Time

Activity

Duration

07:30 - 09:00

Access to site (gate will be closed before & after this time)

1h 30m

8:00

Teams arrive & scrutineering begins

1h 30m

9:30

Practice

1h 30m

11:00

Break

30m

11:30

Practice

1h

12:30

Lunch

1h

13:30

Race 1

20m

13:50

Break

25m

14:15

Race 2

20m

14:35

Break

25m

15:00

Race 3

20m

15:20

Break

25m

15:45

Race 4

20m

16:00-17:00

Access to site (gate will be closed before & after this time)

1h

 16:30  Event close  

Can you volunteer at this event?

If you would like to volunteer for this event, please contact info@greenpower.co.uk

DIRECTIONS

Castle Combe Circuit

Castle Combe

Chippenham

Wiltshire

SN14 7EY

Directions to the venue can be found here

VIEW MAP

NOTES: Dogs are not allowed on site.